جو دوسر چيست؟ مضرات و فوايد براي لاغري، پوست و زيبايي (تحقيقات جديد)
در اين مطلب با كمك چندين مجله معتبر پزشكي از سرتاسر دنيا و همچنين طب سنتي ايراني، شما را با خواص علمي جو دو سر آشنا مي كنيم. همچنين بهترين روش لاغري و يا استفاده از جو دو سر براي زيبايي پوست را به شما آموزش مي دهيم.
انواع مختلف جو دوسر
جو خالص: اين جو امروزه چندان در دسترس نيست. اين جو بيشترين مقدار پروتئين را دارد. مزهاي مثل فندق دارد و بيشترين زمان پختو پز را دارد.
جو ايرلندي: اين جو نيز مزه فندق دارد اما چون اندازه كوچكي دارد سريع پخته ميشود و قابليت جذب مايعات بالايي دارد.
جو سنتي: براي ايجاد اين نوع جو ابتدا جوي خالص حرارت داده ميشود و پس از نرمشدن از بين رولرها عبور داده ميشود. مشابه جو ايرلندي هستند. از دونوع قبلي جو، سريعتر پخته ميشوند.
جو سريعپز: اگر جو سنتي را نازكتر كنيم به اين نوع از جو ميرسيم كه در ماهيتابه در كمتر از ۵ دقيقه و درون ماكروويو بين ۲ تا ۳ دقيقه پخته ميشود.
جو شوربا (مناسب براي حليم): اين جو بسيار بسيار نازك است، بيشتر حرارت داده ميشود و سپس خشك ميشود. اگر دقت نكنيد ممكن است تبديل به آرد بشوند.
مزاياي جو دوسر
۱-فيبر بالا
جو دو سر سرشار از فيبرهاي محلول و نامحلول است. فيبر نامحلول به سيستم هاضمه كمك ميكند. فيبر محلول با آهسته كردن هاضمه باعث ميشود سريعتر احساس سيري كنيم. وجود بتا-گلوكان در فيبر محلول باعث ميشود سريعتر احساس سيري كنيم. يك وعده حو دوسر حاوي ۵ گرم فيبر است. بزرگسالان بايد روزانه بين ۲۵ تا ۳۸ گرم فيبر دريافت كنند.
ادامه مطلب لينك زير:
جو دوسر چيست؟ مضرات و فوايد براي لاغري، پوست و زيبايي (تحقيقات جديد)
برچسب: ،